Woeesj Roest Wonen online!

Ja hoor, Roest wonen is online. Na wat minimale tegenslagen is het vanaf nu mogelijk bij ons te bestellen.
Natuurlijk verkopen wij producten, maar dat is niet het belangrijkste punt. Roest vind het belangrijker onze klanten te inspireren. Te inspireren voor een mooi, imperfect en spannend leven. Geniet van het leven om wat het is.

Al onze producten stralen deze gedachte uit. Ze zijn verweerd, spannend en niet perfect. Een oude pallettafel met roestige randen, verkleurde fruitkistjes, geroeste kastjes en oude houten banken met afgebladderde verf. Juist om die reden houden we zo van onze producten. Zij vertellen ons een verhaal.

Om ons hier dagelijks aan te herinneren hebben we onze 4 belangrijkste waarden opgeschreven:

LIEFDE VOOR IMPERFECTIE
Roest ziet schoonheid in alles wat niet perfect. Het geeft een extra dimensie, maakt het interessanter en inspireert ons.

LIFE IS GOOD!
Roest geniet van het leven. Het leven is een geweldige reis, vol met fouten en hobbels. Maar juist die hobbels en fouten maken het interessant.

WIJ ZIJN MENSEN
Roest heeft er een hekel aan mensen te plaatsen in ‘doelgroepen’. Wij zien jou niet als een melkkoe waar we geld aan kunnen verdienen, we zien jou als een mens die we willen inspireren. Geen gedoe met kleine lettertje en voorwaarden, wij behandelen je zoals je een goede vriend zou behandelen.

JA!
Roest gaat altijd voor JA. We staan open voor alles, gaan ervoor en doen wat binnen de mogelijkheden ligt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *