Over ons

In een wereld waarin perfectie de norm is, wijken wij af.
We zien geen schoonheid in hagelwit designservies, in perfecte ronde appels of strak getrokken jongen gezichten.

Wij genieten ervan als de perfectie doorbroken wordt – een vingerafdruk, een vlek, scheur of een roestplek -.
Perfectie betekend streven naar het onmogelijke, het voorkomen van verval. Imperfectie betekend veranderen, een stootje oplopen, ervaren, oftewel leven!

Leven wordt pas spannend als er problemen zijn die opgelost moeten worden. Een gemiste vlucht waardoor jij de ware tegenkomt, autopech waardoor je moet slapen in een geweldig authentiek dorpje, verdwaald in de jungle waardoor je opeens oog in oog staat met gorilla’s! Prachtig materiaal om schitterende verhalen van te maken.

Wij zoeken altijd naar die spanning. Kapot, verweerd en geleefd. We waarderen onze producten zoals ze zijn, waarderen mensen om wie ze zijn en genieten van het leven om wat het is. Roest is gek op imperfectie!

 • Liefde voor imperfectie

  Roest ziet schoonheid in alles wat niet perfect. Het geeft een extra dimensie,  maakt het interessanter en inspireert ons.

 • Recycle alles

  Roest wilt een einde maken aan de huidige consumptiemaatschappij. Roest vind dat producten langer dan een paar jaar mee moeten gaan. Weggooien is niet langer een optie: recycling / upcycling / Cradle to Cradle is de nieuwe werkelijkheid.

 • Wij zijn mensen

  Roest heeft er een hekel aan mensen te plaatsen in ‘doelgroepen’. Wij zien jou niet als een melkkoe waar we geld aan kunnen verdienen, we zien jou als een mens die we willen inspireren. Geen gedoe met kleine lettertje en voorwaarden, wij behandelen je zoals je een goede vriend zou behandelen.

 • Ja!

  Roest gaat altijd voor JA. We staan open voor alles, gaan ervoor en doen wat binnen de mogelijkheden ligt.