Industriële kastjes

Graffiti 2Daar stonden ze dan. In een oude vochtige, donkere loods. Ieder normaal mens zou er met een boog omheen lopen: Een enorme stapel van oude, stoffige, verroeste kastjes.
Gek als we zijn moesten wij de kastjes juist van dichterbij zien. Ondanks dat ze duidelijk waren verwaarloosd vonden wij ze schitterend. Met flink wat verbeeldingskracht zagen we hier toch berg diamantjes liggen 🙂

Toen deze industriele kastje begin jaren ’50 werd gemaakt, waren ze nog sliksplinter nieuw, foutloos en strak in de verf.  50 Jaar lang werden ze gebruikt om de tijdschriften, boeken, snoepjes, brieven en pennen in op te bergen. Maar na die jaren trouwe dienst kregen deze oude kastjes krasjes, roestplekjes en de deurtjes begonnen te piepten.Het ziekenhuis wilde ervan af, maar niemand die ze nog wilde hebben.  Zo lagen ze jarenlang in een grote, donkere en koude loods. Totdat… wij van Roest haar ontdekten.

Blauw duo setje 2

Geweldig die plekjes, perfect dat de deurtjes piepen en ach dat deukje repareren we weer.  We hebben ze allemaal weer opgelapt, maar hebben de authentieke eigenschappen behouden.Nu zoeken ze nog een nieuwe, fijne, warme, plek. Een thuis waar ze weer gewaardeerd worden en vol liefde worden gebruikt!

Ben jij diegene?

Bekijk jouw kastje dan hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *