Een oude radio? Gooi maar weg

Op zolder staat zo’n oud ding. Werkt niet, vangt stof en tja… hij staat er al jaaaaaren. Sorry opa en oma, maar deze erfenis gaat de kliko in.
Ouch…!!!

Krankzinnig maar dit hoor ik de laatste tijd vaak, want wat MOET je nu met zo’n oude radio? * kuch * kuch .. ehm gebruiken?
Want diezelfde mensen kopen vervolgens een nieuwe radio in ‘retro style’. Misschien ken je ze wel, een soort van oud uitziende radio met alle moderne technieken:

Retro Radio

Het spijt me voor alle goede bedoelingen met dit soort radio’s, maar leuk geprobeerd. Het haalt het bij verre niet bij de échte oudjes:

Retro radio 26Maarja…dan nog ‘van een mooi bord kun je niet eten’. Dus niet zo gek dat je een radio koopt die wél werkt. Wij van Roestwonen vinden dat hier verandering in moeten komen. We  zijn gestart met het “redt de vintage radio project”. Geen enkel oudje mag nog in de kliko verdwijnen! Ze moeten alleen wat liefde, zorg en vervolgens een nieuw baasje krijgen. Daarom zoeken we naar de tofste oude modellen en doen het volgende:

 We kijken de radio volledig na; zorgen dat deze weer veilig werkt en dat alle onderdelen het doen. Lichten branden en ook het oude groene steloog wordt werkend gemaakt (een van de duurste onderdelen van een oude radio)

We maken een aansluiting voor een telefoon/tablet/Mp3 speler/pc! Je kunt dus je eigen muziek aanpluggen!

De oude techniek van de radio blijft behouden; kortom de korte, midden en lange golf werken. Afhankelijk van het type zit er vaak ook een werkende FM zender bij!

Op deze pagina staan alle radio’s die al onze liefde en zorg hebben gehad: http://www.roestwonen.nl/product-categorie/woonaccessoires/vintage-radios/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *