10 mooiste vervallen plekken

Het blijft moeilijk uit te leggen. Op de vraag ‘Wat  vind jij nou leuk?’ kan ik alleen maar een bizar antwoord geven. ” Ja, ik houd van vervallen, verlaten, post-apocalyptische plekken”. Plaatsen waar de mens in geen velden of wegen meer te vinden is, maar waarvan duidelijk is dat het ooit een plek was vol bedrijvigheid. Op díe plekken kan ik echt verliefd worden… Ik droom er dan van om op plekken als dit een eigen winkellocatie te starten.En om eerlijk te zijn… ik zou verdomd weinig opknappen!
Een lijstje ter inspiratie:

abandoned-places-6-1 Bizar, door de ramp in Tsjernobyl is dit pretpark nooit open gegaan. Pripyat in de Oekraine. Het heeft iets onheilspellends..spannend! Foto door: Barry Mangham Detroit is de sterkst krimpende stad van Amerika. Niet zo gek dat dit prachtige centrale station overbodig werd. En potverdorie, wat een romantiek! Foto: Chris Luckhardt Een militair ziekenhuis, Duitsland. Prachtig hoe de verf langzaam ‘oplost’. Foto:  d.r.i.p. Angkor Wat De tempel van Angkor Wat in Cambodja. Honderden jaren waren deze tempels overgelaten aan de jungle. De bomen slokken letterlijk de tempels op: een kunstwerk!
Nooit bewoonde UFO woningen in Taiwan. Jammer…   The Maunsell Sea Forts, England
DeMaunsell Sea Forts zijn ooit geplaatst in Groot Britanië ter verdediging tegen de Duitser in de 2e wereldoorlog. Sinds 1950 zijn ze echter niet meer officieel in gebruik.

Polen verlaten treinstation

Een verlaten treinstation in Polen. * Waanzinnig mooi.

Een oude spionage post van de NSA in Berlijn. Gave plek toch?

Prison

Een verlaten gevangenis: Om de een of andere reden intrigeert dit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *